Prindi see leht

Koolitus "Tootmishügieeni tagamine ning L. monocytogenes'e ohje kala käitlemisel"

Algus: 16.06.2023 10:00

Fr. R. Kreutzwaldi 56/1, ruum A305

Koolitus annab ülevaate kala käitlemisega tegeleva ettevõtte tootmishügieeni mõjutavatest teguritest ning puhastamise ja desinfitseerimise (sanitatsiooni) korraldamise alustest sh patogeenide ohjest.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:

- Seonduvad teabe- ja juhendmaterjalid;
- Toiduohutus- ja protsessi hügieenikriteeriumid ning nende tõlgendamine;
- Tootmishügieeni mõjutavad tegurid;
- Personali hügieen ja selle olulisus toiduohutuse ja -kvaliteedi tagamisel;
- Hügieeniline disaini ja hügieenitsoonide vajalikkus;
- Sanitatsiooni põhimõtted ning selle tõhususe kontroll;
- Tootmiskeskkonnast Listeria monocytogenes'e suhtes riskipõhine proovide võtmine;
- L. monocytogenes'e ohje.

 

Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 88 eurot.

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN


Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee