5 head põhjust Maria talu külastamiseks

Soovid korraldada üritust, mis oleks Sinu nägu, olgu siis selleks motivatsiooni- või tunnustusüritus töötajatele, suvepäevad, konverents või hoopis sünnipäev või pulmapidu? Siinkohal toome Teieni viis head põhjust selle korraldamiseks Maria talus.

Konverentsi- ja peoruumid – maikuus avame uue kuni 300 inimest mahutava saali, mille klaasseinast avanevad kaunid vaated loodusele. Uuenenud Maria talu konverentsi- ja peoruumide plaan koos mahutavuse kirjeldusega on lisatud kirjale.

Majutus ja toitlustus ühest kohast – majutust pakume mugavustega puhkemajades, lisaks laagriplatsid ja telkimine, kohalikust toorainest maitsvad talutoidud ja peolauamenüüd.

Palju vahvaid lisategevusi – ratsutamisõpe ja matkad, seiklusmängud looduses, palliplatsid ja erinevad õpitoad, rahvuslikud programmid ja maasaun, ümbruskaudsed vaatamisväärsused väljasõitudeks, Tõstamaa ja Pootsi mõisa külastused.

Jõuluvana Korstna talu – Maria talu ülepõllunaaber, kus Jõuluvana koos kaaslastega terve aasta korraldab vahvaid üritusi nii lastele kui täiskasvanutele. Loomasõbrad saavad tutvust teha taluloomadega – hobused, kitsed, lambad, jänkud, kanad, pardid jne.

Head koostööpartnerid – abistame esinejate ja meelelahutajate, lilleseadjate ja ruumikujundajate organiseerimisega.


Teeme Teile personaalse pakkumise, kirjuta meile oma soovidest juba praegu!

 

Maria taluga saate lähemalt tutvuda meie kodulehel või facebookis

Vaata ka videot Linnulennul üle Maria talu.

Tähtsündmused 2020. aastal

Rahvusvahelised ratsavõistlused mais ja juunis: CHI Pärnu 2020 ja Maria Kevad,

25. juulil Pootsi-Kõpu Püha Kolmainu kirikus riiklik koor Latvija, Läti.

 

Maria talu | Kõpu küla, Tõstamaa osavald, Pärnu linn 88109 

E-mail: info@maria.ee | Telefon: +372 447 4558, +372 523 6066 

Image #0