SÜGISE ERIPAKKUMINE MEESTELE ja mis paljuski ajendatud nende endi pöördumistest.


SÜGISE ERIPAKKUMINE MEESTELE ja mis paljuski ajendatud nende endi pöördumistest.

MEES VÕI NOORMEES, mis tahes vanuses - kui plaanid kutsuda neidu/daami õhtusöögile/kohtingule või oled tundnud ennast varasemalt ebakindlalt kuna ei ole teadnud, kuidas ennast esindada parimal moel, siis allolev pakkumine on just sulle.

Pakume võimalust läbida kogemuslik, läbi praktika kulgev individuaalne lõuna- või õhtusöök koos professionaalse etiketiõpetajaga, kelle juhendamisel samm-sammult kõik selgeks saab. Alates välimusest, sobivast riietumisest, käitumisest, eeltöödest, džentelmenide žhestide (suunamised, liikumised, mantlid, toolipakkumised jm) kuni lauakommeteni välja. Praktiline kontaktõpe annab võimaluse juhendajal sind kõrvalt näha, koos harjutada ja suunata parimate tulemuste suunas. Lisaks, need teadmised on kasutatavad igal pool ja igal ajal, mitte ainult kohtingutel.

Lisaks:




Õhtu/individuaalkoolituse maksumus septembris-oktoobris: 225€ ja mis sisaldab õpet koos kerge õhtusöögiga. See on investeering kogu eluks ja sa ei pea enam kunagi tundma ennast ebakindlalt või kohmetult.

Võtke julgelt ühendust ja kirjeldame lähemalt - kus ja kuidas toimub ning lepime kokku sobiva aja.

Sellest ei ole midagi, kui koolitus-õhtusöögile saabudes veel teadmisi ei oma, sest selleks see loodud ongi. Tule julgelt, sest meie individuaalklientide konfidentsiaalsus on rangelt tagatud.


Pakume etiketiõhtusööke ka paaridele.

Emad ja vanaemad - antud pakett sobib (kui olete selles kindel) ideaalselt ka kingituseks jõuluvanakotti või mõneks muuks tähtpäevaks.


Kontakt:

erika.kolbakov@etiketisalong.com

tel: +372 5664 5919

www.elegantneelu.com

www.etiketisalong.com